Firma

Bodo Möller Chemie Group er en uafhængig familieejet virksomhed, der samtidig ser sig selv som en aktiv spiller på verdensplan.
Bodo Möller grundlagde virksomheden i Offenbach i 1974. Han er ejer, aktionær og formand for Bodo Möller Chemie Group. Ledelsen er drevet af hans datter Korinna Möller-Boxberger og Frank Haug, som er støttet af Jürgen Rietschle. Hver enkelt medarbejder i Bodo Möller Chemie Group lever op til den kvalitet, specifikke løsninger, produkter og tjenester, som han har oparbejdet.
Den uafhængighed som en familieejet virksomhed, giver en klar fordel for vores kunder. Det tillader os at være det centrale element mellem producenterne og forarbejdningsindustrien. Denne position garanterer neutral rådgivning og know-how fra vores eksperter: Vores fokus er at skabe professionelle ydelser med merværdi for vores kunder.
Vi øger fremad rettet vores kapacitet til at opfylde de stigende krav og forandringer i branchen og fra vores kunder. De mål, som vi stiller os selv gennem vores præstation og krav, er opnået ved kontinuerlig forbedring.